?

Log in

Suomen hevisiti!

Oululaisia elämänmuotoja.

Name:
hevisiti
Location:
Membership:
Open
Posting Access:
All Members , Moderated
Oululaisia elämänmuotoja tuntuu löytyvän yhä enemmän LJ:stä, siksipä päätimme perustaa meille kaikille yhteisen temmellyspaikan. Syvällistä keskustelua, yleistä pälätystä ja tapaamisten järkkäämistä olisi tarkoitus saada ohjelmaan. Kaikki oululaiset ja oululaishenkiset ovat tervetulleita. Ja nimihän tulee sitten siitä, että Oulun on hevin mekka, Suomen oma heavy kaupunki. :) Tämähän ei tosiaan tarkoita sitten, että kenenkään pitäisi olla kyseisen musiikin kannattaja, noin musiikkigenrestä taitaa vaan Oulu olla tuon suhteen tunnetuin. Kaikki ovat tervetulleita, olivat karvat sitten heviin tai vaikka kansantanhuihin suuntautuneita.

Keskustelunaiheita ei ole mitenkään rajattu, mutta terveen järjen käyttö on sallittua. Mikäli postaatte suuria kuvia, laittakaa ne lj-cutin taakse; ohjeita siihen ja muuhun LJ:n liittyvään löytyy Livejournal FAQista. Kommentit ja parannusehdotukset communityn suhteen ovat tervetulleita.

hevisitin moderaattorina toimii delfeus.

Yleisön pyynnöstä yhteisölle on avattu oma kanava IRC:iin, #hevisiti. Tässä hieman ohjeistusta:
Kätevä tietopakkaus koko IRC:istä
Täällä myös tietoa

Ja millä sitä ircciä käytetään:
Ihan perushelppo MIRC
MIRCiä vastaava BERSIRC
Java-irc
Kokeneemmille irssi
45 special, anime, anttila, bisketti, bite, caio, elokuvat, fantasia, fantasiapelit, filmifriikki, formia, foxia, go, heavy, hevi, hipit, hörhöt, jalometalli, keikat, koskilinjat, larp, levykauppa x, loop, manga, metal, metalli, musiikki, musta romanssi, omituiset ihmiset, oulu, oululaiset, oulun yliopisto, pitkätukat, poisondoor, proge, psykedelia, pub graali, qstock, rio, roolipelit, rotuaari, rotuaarin pallo, rpg, slash, st. michael, star, stockman, stockmannin vessat, suomi, toripoliisi, valkosipuliyö

Statistics